Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Young Jeezy interjú "Phelps a medencék Snowmanje"


Michael Phelps-et szerintem nem kell bemutatnóm senkinek, Ő minden idők legeredményesebb olimpikona(14 aranynál tart), hatalmas sportember és hatalmas egyéniség...nemrég mikor is megszellőztette, hogy a mostani olimpián is Pekingeben folyton rap zenét hallgatott ki is emelt pár nevet köztük Young Jeezy-ét, így logikusan jött az amerikai sajtótól a következő momentum, hogy mit is szól ehhez maga a Snowman azaz Young Jeezy Atlanta hőse és az utcák királya!Egyébiránt az Ipod lejátszójában leginkább Eminem, Lil Wayne, Twista, Usher és Jay-Z dallamai csendülnek leggyakrabban fel!
A fogadtatás mindenkit letaglózott hiszen Jeezy elárulta misszerint követte az olimpiát és emellett Phelps egyik legnagyobb rajongója és természetesn szurkolt Neki!

 

Michael Phelps-az óra(értsd hour) embere Amerikában és az olimpián-nagy Young Jeezy rajongó!
Én meg nagy rajongója vagyok Michael Phelps-nek.Ő igazán sikeres.Szeretem azt amit Ő csinál.Ő olyan mint az úszómedencék Snowmanje!Szeretem ezt!

Nézed az olimpiát?

Követem minden módon amennyit csak tehetem sokszor a turnébuszon, néha azonban nem jut el képernyőn hozzám minden, de akkor is mindent megtudok az újságokból!

Ő azt mondta a "Go Getta" az egyik kedvenc száma tőled!Mit gondolsz melyik számodat tudnád még Neki ajánlani amelyik phsziésen a legjobban feldobhatja egy-egy versenyre?


Minden bizonnyal a "Soul Survivor" a "And Then What" és a "Put On", de igazából nekem minden zeném inspiráló és motiváló.Meghallgatod a szavaim és megkapod azt belőle amire Neked szügséged van!

Bármi terv esetleg, hogy talákozz Michael Phelps-el?

Felvettem az embereivel a kapcsolatot.Szeretnék igazán valamit tenni Érte például egy fellépés a szülővárosában vagy hasonló.Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy van Ő Nekünk.Te nem mész csak úgy el és nyersz annyi érmet mint Ő!Megbeszélem Vele, hogy egy videóért vagy hasonlóért adhatna egy érmet nekem is kölcsönbe.

Úsztál már valaha?
Nem, ember! Valaki beledobott a vízbe még amikor kicsi voltam és valahogy kijöttem, de ezen kivül nem úsztam még.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

YEAHHH

(bence, 2009.10.29 02:49)

mekkora forma már ez a young jeezy:D